България Север

Отново арест на младеж с наркотици до габровско училище

снимка: Пресцентър МВР, Архив

18-годишен младеж от Габрово бе задържан в сряда сутринта, заради притежание на наркотици. Арестът му бил извършен от местните криминалисти в района на същото габровско училище, където само два дни по-рано белезници щракнаха около ръцете на непълнолетен, спипан също с дрога.

При обиска на 18-годишния габровец органите на реда открили суха зелена листна маса, която при полевия наркотест реагирала на наркотичното вещество марихуана. Намерената дрога била иззета, а арестуваният младеж отведен в габровската полиция, където бил задържан за срок до 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство.

снимка: Пресцентър МВР, Архив

Още един арест, свързан с наркотици е бил извършен, но от органите на реда в Дряново. Пак в сряда, но около 21.45 часа на ул.“Шипка“ в града на Майстор Колю Фичето, във връзка с провеждане на специализирана операция за противодействие на престъпленията с наркотици, екип на местната полиция спрял за проверка 29-годишен мъж от същия град.

Проверяваният дряновец решил да се измъкне от полицаите, като побягнал, опитвайки да осуети обиска си. Опитът му обаче не се оказал успешен и той бил задържан. У него полицейските служители намерили и иззели метаамфетамин и марихуана.

По случая е образувано досъдебно производство.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Материалът Отново арест на младеж с наркотици до габровско училище е публикуван за пръв път на Gabrovo News.