България Север

Автобус от градския транспорт се разпадна в движение


Автобус от градския транспорт на Габрово, собственост на общинското дружество за пътнически превоз в нашия град, се разпадна по време на движение, оставайки без гума. Това сигнализира до редакцията на „Габрово Нюз“ очевидец, живеещ в близост до мястото на случката.

По думите му превозното средство е дефектирало днес, 13 февруари, около 16.00 часа на ул.“Свищовска“ в района на скоро изграденото кръгово кръстовище в квартал Младост в Габрово, причинявайки затруднения в движението.

Според нашия източник в автобуса са пътували граждани, а цяло чудо е, че при инцидента няма пострадали хора, тъй като изхвърчалата от превозното средство гума се е ударила със страшна сила в стълбите, водещи към входа на голям жилищен блок.


Снимки от инцидента бяха публикувани и в социалната мрежа, където предизвикаха вълна от коментари и недоумение, подлагайки на съмнение техническата изправност на някои от превозните средства в обществения ни транспорт. Според някои от коментиращите разпадналият се автобус е един от десетте на Столична община, закупени съвсем скоро от Община Габрово.

Ако и Вие стане свидетел на подобен инцидент или нещо, което Ви е направило впечатление, сигнализирайте ни на редакционния телефон +359 878 993 779 или ни изпратете снимка/видео на пощата: info@gabrovonews.bg, както и на нашата страница във фейсбук. Ние ще ги направим публични за широката общественост.


Следете ни и във Фейсбук на:

http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Материалът Автобус от градския транспорт се разпадна в движение е публикуван за пръв път на Gabrovo News.