България Север, Общество

Брутална агресия: Пребиха жестоко ученичка в центъра на Габрово! (Видео+18)


Ученичка стана жертва на безмилостна и брутална агресия посред бял ден в центъра на Габрово. Видеото, запечатало жестокото нападение над момичето, буквално взриви фейсбук, предизвиквайки вълна от гневни коментари и възмущение.

На потресаващите кадри първоначално ясно се вижда как две момичета си говорят, след което едното от тях започва да нанася серия от удари, ритници, скубане и блъскане, докато накрая жертвата бива повалена на земята.

Следва нова порция удари в главата, ритници по тялото и главата, и хващане за косата, въпреки молбите на битото момиче агресорката да спре и да преустанови жестокия побой над нея.

Жестокото отношение към момичето се разиграва и пред очите на равнодушния поглед на „оператора“ на скандалното видео, които започва клипа с думите: „Аре, по-бързо че трябва да се къпя“, след което се разиграват ужасяващите действия.

По информация на източници на „Габрово Нюз“, пожелали анонимност, пребитото момиче е ученичка в 8-ми клас в местно училище, а нападателката е нейна връстничка, но от Професионалната гимназия по туризъм „Пенчо Семов“ – Габрово.

Действието се случва вчера, 10 март, в часовете около обед в квартал Шести участък, зад известно габровско заведение и пред свидетели.

Всички в социалната мрежа са изключително възмутени от потресаващия инцидент.

„Грозно, гадно … и потърпевшото момиче изобщо не отвърна на ударите, а се молеше…“, „Трябва да си изключително безсърдечна, за да риташ някого така жестоко“, „Да я изключат от училище и да не се допуска до друго“, „Родителите също да отнесат една солидна глоба“, „Операторът да го отнесе и той!“, гласят само част от коментарите на хората.

Каква ще бъде реакцията на компетентните органи и институции предстоите да разберем. Ще продължим да следим случая и да ви информираме за него.


Следете ни и във Фейсбук на:

http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Материалът Брутална агресия: Пребиха жестоко ученичка в центъра на Габрово! (Видео+18) е публикуван за пръв път на Gabrovo News.