България Север

Невнимателна шофьорка блъсна мотоциклетист в Габрово

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

64-годишен мотоциклетист бе приет в габровската болница с натъртвания и охлузвания, след като бе блъснат невнимателна шофьорка.

Пътният инцидент е станал вчера, 5 юни, около 16.50 часа на кръстовището между ул.“Нарцис“ и бул.“Могильов“ в Габрово, информираха от пресцентъра на полицията.

Според първоначалните данни, при навлизане в кръстовището 49-годишна жителка на Габрово, шофьор на лек автомобил „Ситроен”, отнела предимството на 64-годишния мотоциклетист.

От удара мъжът пострадал леко, като веднага след катастрофата бил транспортиран и приет в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ – Габрово, с натъртвания и охлузвания.

И двамата участници в инцидента не са употребили алкохол, уточняват от полицията.

снимка: Пресцентър МВР, Архив

Към полицейската сводка за днешния ден от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово съобщават още, че дряновските криминалисти разследват кражба на 4 000 лева, задигнати от кабината на камион.

Също вчера, около 12.30 часа, жител на Търговище заявил в местното районно управление, че минути по-рано от кабината на управлявания от него товарен автомобил, паркиран в Дряново, били откраднати 4 000 лв.

Предприети били активни оперативни действия за установяване на извършителя на престъплението, а по случая е образувано досъдебно производство.


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Материалът Невнимателна шофьорка блъсна мотоциклетист в Габрово е публикуван за пръв път на Gabrovo News.