България Север, Спорт

„ФК Палаузово“ е все по-близо до Купата на неделната по футбол

снимка: АНЛ – Габрово

„ФК Палаузово“ запази лидерската си позиция и преднина пред втория в лигата по минифутбол на Габрово, след като спечели дербито и на 24-я кръг, надигравайки „ФК Старо Село 777“ с 3:1. По този начин „палаузовци“ се доближиха само на две победи от спечелване на Купата на английската неделна лига по футбол.

До поредния успех на „ФК Палаузово“ се стигна след два гола на Младен Младенов и един на Мартин Иванов. Преди тях, резултатът бе открит от Мартин Иванов от тима на „ФК Старо Село 777“.

снимка: АНЛ – Габрово

Преследвачите от „Копакабана“ запазиха разликата от върха, побеждавайки в друг, очакван с интерес мач. Срещата с „МФК Борово“ завърши при резултат 2:0, като и двете попадения бяха дело на Климент Велев.

снимка: АНЛ – Габрово

В първата среща от кръга тимът на „Eagles“ победи „Веспа“ с 3:2, в изключително драматичен мач. Головете за победителите отбелязаха Здравко Христов, Станислав Цанков и Андреян Николов. За „Веспа“ точни бяха Пресиян Цвятков и Андреян Христов.

снимка: АНЛ – Габрово

„Pasta Gabrovo“ също постигна победа, надигравайки „Идеал Стандарт Видима“, с 8:3. По три гола реализираха Христо Минчев и Веско Караколев, а два добави Станимир Лилов. За севлиевци с две попадения се отчете Денислав Братованов, а едно добави Никифор Велков.

снимка: АНЛ – Габрово

В петата среща „Рио“ победи „ФК БМБ“ с 6:2. По два гола отбелязаха Димитър Стоянов и Деян Пенев, а по един Златко Янков и Момчил Вътков. За „ФК БМБ“ точни бяха Валери Тодоров и Ивелин Лалев.

В отложена среща, „Pasta Gabrovo“ сътвори рядко срещан обрат срещу „ФК Старо Село 777“, губейки на почивката с 1:5, но печелейки с 6:5. Христо Минчев отбеляза хеттрик, а по един гол добавиха Детелин Станчев и Николай Банов. Шестото попадение бе автогол на Цветан Енчев. За съперника четири гола вкара Христо Христов, а един добави Божидар Василев.

Тази неделя, 16 юни, ще се изиграят мачовете от 25 кръг на Английската неделна лига по футбол на Габрово. Началото е в 15.00 ч.


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Материалът „ФК Палаузово“ е все по-близо до Купата на неделната по футбол е публикуван за пръв път на Gabrovo News.