България Север

„Рок фест Кнежа 2019“ се провежда от 19 до 21 юли

Ежегодният Рок фест в Кнежа ще се проведе на 19, 20 и 21 юли 2019 г. в местността „Мерата”. В това издание организаторите от Община Кнежа отново са заложили на качествена и стойностна рок музика с любими групи. Д2, Подуене блус бенд, Контрол, Стенли & Фънки, Славин Славчев, Еридан, Тома Здравков, Милена и още много други ще забиват за феновете си на най-мащабното събитие в Община Кнежа.

Освен зрелищната атмосфера и едни от най-добрите рок групи в България, „Рок фест Кнежа 2019“ ще предложи на посетителите вълнуващи игри и много награди.

Специално за мотористите и любителите на къмпинга ще бъдат обособени зони за паркиране и място за платките.

Входът е свободен за всички фенове и гости. По време на фестивала Община Кнежа ще подсигури безплатен транспорт от града към мястото на събитието, по предварително определени маршрути. За по-лесна ориентация на гостите на града ще бъдат поставени указателни табели на всички входни пътни артерии и възлови кръстовища. Пътят до местността няма да бъде затворен за автомобили. Специално за мотористите и любителите на къмпинга ще бъдат обособени зони за паркиране и място за платките.

За повече информация следете събитието във фейсбук.

Материалът „Рок фест Кнежа 2019“ се провежда от 19 до 21 юли е публикуван за пръв път на Новини от Плевен – „BG Север“.