България Север

СкандаУ Хайвера Tour стартира от Габрово на 7 септември

Само месец остана до първия концерт от турнето на група СкандаУ – СкандаУ Хайвера Tour.
Габрово е първият град в страната, който ще посрещне Тото и Лъчо на 7-ми септември в зала Орловец от 20.00 часа.

Заедно с тях в концерта ще вземат участие Део, Лео и Играта, Toshey и Кристиана Асенова, Руди, Дули, Муден и Кукушев AKA RDMK, Павел и Ицака, Чарли Танев, Атанас Колев, Зипо и Слаш.

СкандаУ Лайв Бенд отново ще придадат рок звучене на Replay, Мафия, НО, Хайвера, Арабия, Кокайна, Без да пие, Катран и Чужди усмивки.

Всички фенове на групата, спечелила всички награди във всички категории, в които е била номинирана могат да чуят новите аранжименти, създадени от Светлин Къслев, специално за концерта им в Арена Армеец. А сега шоуто ще се повтори във всеки град от турнето, сред които и Габрово.

7 септември, 20.00 часа, зала „Орловец“ в Габрово

Ето и другите дати:
28 септември – Арена Шумен
5 октомври – Дворец на културата и спорта, гр. Варна
26 октомври – Монбат Арена, гр. Русе
2 ноември – Мултифункционална спортна зала, Колодрум, гр. Пловдив.

Билети за турнето могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна както и на касите на залите в различните градове.

Напомняме, че лицата, които не са навършили 18 години, могат да присъстват само с пълнолетен придружител, попълнена и подписана от него декларация. Един придружител може да доведе две деца.

Декларацията може да изтеглите от ТУК да я принтирате и попълните предварително.

Концертите навсякъде започват в 20.00 часа.

снимка: Антон Димов

За последните две година момчетата бяха обявени два пъти за група на годината на Годишните музикални награди на БГ радио, две поредни години Група на годината на Българските Хип-хоп награди – 359 Hip Hop Awards, а „Чужди усмивки“ стана песен на 2018. The one Lifestyle Awards също отличи СкандаУ като група на 2018, а „Чужди усмивки “като балада на годината.

За една година, СкандаУ, които сами продуцират музиката си, добавиха 9 нови песни към репертоара си, всяка една от тях доказала се като безспорен хит. „Без да пие“, „Кокайна“, „‘Чужди усмивки“, „Хайвера“, „Катран“, „НО!“, „Арабия“, „Дръж са Либе“, „Спомен от рана“ ще са част от програмата, на СкандаУ Хайвера Tour 2019.

СкандаУ е първата поп и хип-хоп група от новото поколение артисти в България, които избраха Арена Армеец за своя първи самостоятелен концерт.

снимка: Антон Димов

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Материалът СкандаУ Хайвера Tour стартира от Габрово на 7 септември е публикуван за пръв път на Gabrovo News.