MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

Кариерен форум за българите с опит в чужбина ще се проведе на 4 септември

  • Кариерен форум за българите с опит в чужбина ще се проведе на 4 септември
  • Кариерен форум за българите с опит в чужбина ще се проведе на 4 септември
  • Кариерен форум за българите с опит в чужбина ще се проведе на 4 септември

Кариерен Кошер, който по думите на своите организатори, е най-мащабното специализирано събитие за българи с опит и образование в чужбина, ще се проведе на 4 септември в „Интер Експо Център”- София. Форумът ще протече под патронажа на президента на България Румен Радев. Очакват се над 1500 кандидати с международен опит, търсещи реализация в България, и над 90 водещи компании от различни сектори.

„Кариерен Кошер” ще предложи консултации и разнообразна семинарна програма с изтъкнати лектори, както и кът за усъвършенстване на професионалния профил, информират организаторите. Тази година ще бъде обърнато специално внимание на кариерните специалисти и ще бъдат организирани обучения за новите тенденции в областта на човешките ресурси от изявени професионалисти.

Форматът ще предостави и възможност за онлайн включване и интервюта на млади таланти, които в момента са в чужбина, но търсят реализация в България.

Столичната агенция за инвестиции е институционален партньор на събитието, като това е част от подкрепата към започналата тенденция на завръщане на кадри в София, изтъкват от институцията.  През последните години столицата направи скок от аутсорсинг дестинация до място, което доставя услуги с висока добавена стойност, подчертават също от Столичната агенция за инвестиции. В София има все повече местни или чуждестранни компании, които разработват локални продукти и решения с български екипи и търсят още способни специалисти.

За допълнителна информация, имейлът за връзка с организаторите е: partners@tuk-tam.bg.

Original

Споделете

PinIt