България Север

Ивелин Николов е кандидатът на БСП за кмет на Габрово

Ивелин Николов е кандидатът за кмет на Габрово, издигнат от редиците на БСП, за местните избори в края на месец октомври. Той получи пълната подкрепа на всички делегати в състоялата се тази вечер, 9 септември, общинска конференция на левицата.

На заседанието стана известна още кандидатурата на сегашния кмет на село Яворец Койо Коев, както и листата с общински съветници.

Неин водач ще бъде Ивелин Николов, а втори след него е общинският председател на БСП – Габрово Здравко Кънчев.

Конференцията на габровските социалисти гласува и взе решение пленумът да подреди окончателната листа за общински съветници.

Copyright © 2019 GabrovoNews.bg

„Благодаря за гласуваното доверие. Знам, че да си габровец не е шега! Габрово и габровци заслужават нещо по-добро от сегашното управление. Заслужават по-добри доходи и достойнство!“, заяви Ивелин Николов.

Той беше подкрепен от областния председател на БСП и настоящ общински съветник Николай Григоров, който сподели, че ще работи за бъдещия кмет на Габрово.

„Хората, които открито могат да застанат срещу ГЕРБ в нашия град не са никак много“, отбеляза Григоров. Той призова за обединение. „Нещата могат да се променят и сега е моментът“, категоричен беше той.

Социалистите в Габрово взеха решение да участват на изборите в коалиция с АБВ.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Материалът Ивелин Николов е кандидатът на БСП за кмет на Габрово е публикуван за пръв път на Gabrovo News.