България Север

Левицата иска по-добър живот в Габрово

Левицата влиза в надпреварата за вота на избирателите с идеята „За по-добър живот в Габрово“. Листата с кандидатите на Коалиция „БСП за България, АБВ“ е съставена от професионалисти, доказали се във всички сфери на обществения живот.

снимка: Коалиция „БСП за България, АБВ“

Те се обявиха, че в работата си ще бъдат водени от принципите на прозрачност, откритост, честност и солидарност с хората при управлението на Община Габрово и общинските дружества, а всички важни решения за Габрово и габровци ще бъдат вземани след широка обществена дискусия.

снимка: Коалиция „БСП за България, АБВ“

Коалицията „БСП за България, АБВ“ откри предизборната си кампания за местните избори в Габрово. Днес, 28 септември, на централната пешеходна улица „Радецка“ официално бяха представени кандидатът за кмет на Габрово Ивелин Николов, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места.

снимка: Коалиция „БСП за България, АБВ“

„Знаем, че за Габрово няма друга алтернатива. Знаем, че заедно можем да направим Габрово едно по-добър град за живеене, гласувайки с номер 68 в интегралната бюлетина“, каза общинският председател на БСП – Габрово Здравко Кънчев.

Водач на листата на Коалицията „БСП за България, АБВ“ е кандидатът за кмет на Габрово Ивелин Николов. Той заяви, че ще продължи започнатото в Габрово, с мисъл за бъдещето, борейки се за по-добри доходи на гражданите и връщане на тяхното достойнство.

снимка: Коалиция „БСП за България, АБВ“

„Да си габровец не е лесно. В нашия хубав град, с неговата красива природа и исторически забележителности, се живее трудно. Това, което искам заедно да се опитаме да направим през следващите години, е да продължим започнатото за Габрово и да го направим с мисъл за бъдещето.

снимка: Коалиция „БСП за България, АБВ“

Когато поддържаме – да поддържаме това, което е останало от миналото. Когато работим – да се радваме на дните от настоящето, а когато строим – да строим с мисъл за бъдещето. Да строим такива нови места в Габрово, които да водят хората насам. Знам, че заедно можем да направим така, че на хората да им е хубаво в Габрово. Да имат самочувствие. Да показват достойнството си на габровци и да няма никой отритнат. Да няма никой, който да не може да се излекува, да не може да си купи лекарства.

снимка: Коалиция „БСП за България, АБВ“

Трябва ни малко повече воля и чувство за съпричастност и солидарност към проблемите на другия. Вярвам, че на 27 октомври ще бъдем заедно. След това ще бъдем заедно още 4 години и ще го направим за всички габровци с номер 68″, заяви кандидатът за кмет на Габрово Ивелин Николов.

снимка: Коалиция „БСП за България, АБВ“

Представянето на кандидатите левицата за местния вот беше съпроводено с концерт на младата и талантлива певица Ивета Петрова, която с изпълненията си зарадва габровци и гостите на града.

снимка: Коалиция „БСП за България, АБВ“

Местна коалиция „БСП за България“ (БСП за България, АБВ) е с номер 68 в интегралната бюлетина.

*Публикуваният материал е предоставен от пресцентъра на Местна
коалиция „БСП за България“ (БСП за България, АБВ). Местни избори 2019.
Купуването и продаването на гласове е престъпление*

Материалът Левицата иска по-добър живот в Габрово е публикуван за пръв път на Gabrovo News.