България Север

АБВ Плевен представи кандидатите си за кмет и общински съветници

„Горд съм, че съм водач на такава силна листа и вярвам, че на 27 октомври с номер 14 ще излезем за победата. Победата ми на местните избори ще е победа за Плевен и целия регион”. Това заяви по време на откриването на предизборната кампания на АБВ за местните избори Цветан Антов – кандидат на партията за кмет на Плевен. Участниците в листата бяха представени пред плевенчани в Арт центъра. Антов подчерта, че листата е широкоспектърна, в нея има кандидати и под 30 годишна възраст. „Основен проект, който трябва да се реализира в нашия регион, това е АЕЦ „Белене“. Довършването на дома за бездомни кучета е важна задача, защото от години жителите на  Плевен страдат от този проблем. Смятам също да основа общинско предприятие „Социални грижи“ и да работим за построяването на старчески дом в града. Такъв в момента липсва. Повече грижа за крайните квартали и малките населени места също е част от моята програма“, посочи Антов. По думите му друг негов основен приоритет ще бъде ремонта и реиновирането на цялата спортна база града, която в момента е в окаяно състояние. „Така ще можем да осигурим нормален тренировъчен процес на нашите спортни клубове. Мачовете на футболния отбор в Плевен, ще се играят отново тук в града, а не в Ловеч“, заяви той.

„Считам,
че листата е един добър колектив, горд съм с такава силна листа. Не съм родом
от Плевен, но и в спортната си кариера съм доказал, че милея за този град. В
листата ни има представители от сферата на културата, а една нация се рекламира
най-добре чрез култура и спорт“, заяви още Цветан Антов.

Номер 14 е знаков за мен – 14 съм носил на гърдите си през
цялата си кариера и съм печелил доста победи за Плевен и за България с него.
Вярвам, че и сега ще бъде така, сподели още баскетболната легенда.

Пред вас стоят личности, събрани, за да работим заедно,
обяви популярният актьор Веселин Плачков, който заема второто място в листата
на АБВ – Плевен.

В подкрепа на плевенската листа се изказа и председателят на партията Румен Петков. „Нашата листа е еманация на патриотичното мислене, на осъзнатата преданост към Плевен и региона. Тя излъчва почтеност, сила и достойнство. В нея присъстват специалисти и експерти в различни области, личности от културния елит на страната ни. Това са хора, които водиха тежка битка за каузи като нашия театър и подобряването на инфраструктурата в града и цялата община”, подчерта Петков.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Материалът АБВ Плевен представи кандидатите си за кмет и общински съветници е публикуван за пръв път на Новини от Плевен – „BG Север“.