България Север

Зам.-областният управител връчи символичния ключ на града на кмета на община Левски Любка Александрова

Днес в Левски се състоя тържествена сесия, на която встъпиха в длъжност новоизбраните органи на местна власт. Събитието уважи зам.-областният управител на Плевен д-р Красимир Трифонов.

Здраве, хармонична
и ползотворна работа на всички пожела той в приветственото си слово на новите
органи на местна власт в община Левски. След тържественото полагане на клетва
от кмета Любка Александрова заместник-областният управител ѝ връчи символичния
ключ на града с пожелание да брани интересите на общината и хората.

„Искам да ви пожелая да сте посветени, защото общинската работа е кауза”, обърна се към встъпилите в длъжност общински съветници и кметове на кметства кметът на общината Любка Александрова в първите минути на новия си мандат. „Да отделяте достатъчно време и за подготовка, и за всеки един гражданин, почукал на вратата. В това е смисълът да получим ключа на доверието и в това е смисълът да се нагърбим със задачата да сме полезни. Нека бъдем на висотата на клетвата, която току-що положихме!”, каза още кметът на Левски Любка Александрова. На гражданите на Левски тя пожела да имат едни добри управници в лицето на новоизбраните местни власти в Левски.

Първото заседание на новия общински съвет бе ръководено от доайенът сред общинските съветници Дочко Дочев.

Материалът Зам.-областният управител връчи символичния ключ на града на кмета на община Левски Любка Александрова е публикуван за пръв път на Новини от Плевен – „BG Север“.