България Север

Кола отсече уличен стълб в Габрово (снимки)

Лек автомобил отсече стоманобетонен уличен стълб при тежка катастрофа в Габрово. За това сигнализираха във фейсбук потребители на социалната мрежа, публикували снимки от пътния инцидент.

Катастрофата е станала днес, 29 декември, в часовете около обед на улица „Градище“. Водачът на лек автомобил „Хонда“, при спускане и движещ се в посока от телевизионанта кула към СУ „Райчо Каролев“, по неизвестни засега причини е напуснал платното за движение и се е ударил зверски в стоманобетонното съоръжение.

снимка: Фейсбук

Сблъсъкът е бил толкова силен, че уличният стълб паднал направо на платното за движение като отсечен, препречвайки движението.

По всяка вероятност се касае за превишена и несъобразена с пътните условия скорост, но това тепърва ще бъде установено и изяснено.

снимка: Николай Петков, Похвалите и абсурдите на Габрово, фейсбук

Тежката катастрофа наложи движението по ул.“Градище“ в часовете около обед да бъде преустановено, докато стълбът бъде преместен, а автомобилът изтеглен от мястото на произшествието.

На място на инцидента пристигнаха екипи на Спешна помощ и габровската полиция. Към момента няма данни за пострадали хора, както и колко човека са пътували в катастрофиралата кола. Нанесени са материални щети.

снимка: Мима Колева, фейсбук

*Очаквайте подробности на по-късен етап*

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Материалът Кола отсече уличен стълб в Габрово (снимки) е публикуван за пръв път на Gabrovo News.