България Север, Спорт

По-малко от два дни за записване в турнира по минифутбол на Габрово

Остават по-малко от два дни за регистрация на отборите, желаещи да участват в 28-то издание на традиционния турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово. Тази година записването е онлайн на сайта и ще приключи в 17 часа на 10-ти януари (петък).

Час по-късно в конферентната зала на СЗ „Орловец“ ще се проведе техническата конференция и ще бъде изтеглен жребият за първата фаза от турнира.

Във формата (може да я намерите в лявата част на сайта sport-gabrovo.com) трябва да бъде записано името на отбора, лице за контакт и телефонен номер, електронен адрес, емблема (лого) и имената на състезателите, които могат да бъдат от 6 до 15.

снимка: sport-gabrovo.com, Архив

От формата може да бъде изтеглена и бланката за медицински преглед на играчите. Възможностите за заплащане на таксата за участие в размер на 150 лева са две – по банков път или на място в спортна зала „Орловец“.

Промени в Наредбата за провеждането на XXVIII-я турнир спрямо миналата година няма. В надпреварата могат да участват всички навършили 16 години, като се допускат сформирани отбори от цялата страна.

В турнира нямат право да играят футболисти картотекирани в клубове от Първа и Втора професионална лига за сезон 2019/2020 година, както и съдии обслужващи проявата.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Материалът По-малко от два дни за записване в турнира по минифутбол на Габрово е публикуван за пръв път на Gabrovo News.