Интериор

Малък апартамент с практичен интериор в Вилнюс, Литва [56 м²]

Днес ще ви представим един стилен и практичен интериор на малък апартамент от латвийското студио IDAS Studio намиращ се във Вилнюс, Литва. Големината на жилището е едва 56 м², но дизайнерите са се постарали да задоволят всички желания на своите клиенти и да превърнат новия им дом в едно удобно и практично място.

Изискан, но не претоварен с детайли и цветове, дизайнът създава естетическа лекота в лицето на всеки детайл. Строгите геометрични форми и метални рамки присъстващи в конструкцията на мебелите и стъклените витрини добавят структура към интериора, създавайки усещане за пространственост.

Функционалността на пространствата е в вследствие на индивидуалните нужди на собствениците на жилището. Живеещи в центъра на града и водещи активен социален живот извън къщата, собствениците използват своя апартамент за уютна, спокойна и качествена почивка. В бъдеще дори обмислят възможността да отдават жилището под наем, така че използването на практични и лесни за поддръжка материали и мебели е било в топ приоритетите им.