Интериор

Модерен интериор на просторен тристаен апартамент [110 м²]

В редовете по-долу ще ви представим един прясно завършен проект за тристаен апартамент от студио DSGN Geometrium. Жилището е модерно, динамично, но същевременно семпло и практично – типично в стила на Geometrium. Интериорът е напълно съобразен с желанието и начина на живот на собствениците на апартамента – семейство от Москва.

Жилището е с площ от 110 м², които са били напълно достатъчни на дизайнери да превърнат всяка част от този дом в удобна, добре обмислена зона, отговаряща на изискванията на клиентите им. Първоначалният етажен план разпределял пространството между няколко по-малки стаи – един напълно излишен подход в 21 век. Дизайнерите обединили две от помещенията, като по този начин осигурили достатъчно място за създаването на един просторен дневен тракт, който наистина може да задоволи всяка нужда.

В дизайна на дневната зона е наблегнато на семплите цветови и декоративни решения, откроява се с цветова палитра в неутрални тонове, а дървените мебели и финиши са там, за да балансират влиянието на индустриалния стил. Кухненската зона е добре оборудвана и вписана в цялостния интериор, позицията на трапезарната маса е в центъра на стаята, което позволява визуалния контакт на хранещите се с големия телевизор, който е акцентът в зоната за почивка.

Впечатление прави голям винен шкаф, предлагащ изобилие от любими на собствениците сортове вина, които са големи любители на божествената напитка. Не можем да не забележим и интересната и добре вградена котешка „хралупа“, която е проектирана специално за домашния любимец на семейството.

Останалите стаи няма да разглеждаме толкова подробно, но не защото не заслужават нашето внимание – напротив. Решихме обаче, че снимките, направени от професионалния фотограф Евгений Кулибаба, разказват и показват много добре за всяка стая и практичните интериорни решения, които са взети в нея.