България Север, Общество

Остават 22 дни до края на етапа, в който може да правите номинации за “Място в сърцето”

Градинката с мечето, Габрово

До 31 януари организаторите на кампанията „Място в сърцето“очакват нови  предложения. В момента, най-много номинирани обекти има от Пловдив – 18, а най-малко са от Габрово, Ямбол и Кърджали по 4 обекта.

Едни от най-интересните предложенията за възстановяване на Стария локомотив в Стара Загора, Околовръстната железница на София, тепетата в Пловдив, Старата турска баня в Сливен.Места с история, дух и емоция свързана със спомените на хората от тези градове. Затова и националната кампания на ФРГИ „Място в сърцето“ е различна от всички останали, защото има за цел да върне духът и емоцията в сърцето на всеки български град.

Настоящият етап е свързан с номинирането на обекти, които имат нужда да бъдат реставрирани, реновирани или облагородени и се намират в един от 12-те града. Следващият етап стартира на 01.02 и в него жури ще избере по три обекта от всеки град, които ще бъдат подложени за гласуване в сайта на кампанията. Целта е да се избере по едно място от всеки град, за което да стартира дарителска кампания.

Ако искате да разберете, кои са градовете избрани да участват в кампанията и конкретните предложения за всеки град до момента, можете да разгледате списъка на досега получените номинации тук.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата