България Север

Снимки: Шест деца от Елхово получиха награди за активна спортна дейност и постигнати успехи

aktivПо случай празничната седмица на община Елхово, шест талантливи деца състезаващи се в различни спортни области от Елхово получиха предметни награди и грамоти лично връчени от кметът на община Елхово Петър Киров. В една от залите на новооткритата многофункционална спортна зала в присъствието на родители и треньори, талантливите децата бяха наградени за своята активна спортна дейност и постигнатите успехи в техните спортове. Наградените деца са:

  1. Симеон Димитров – Републикански шампион във възрастова група за юноши в категория до 54 кг по бокс. Състезаващ се за Боксов клуб Елхово.
  2. Георги Саракостов – класирал се на 3-то място в категория до 85кг. в Държавен личен шампионат по борба за момчета.
  3. Димитър Иванов – класирал се на 3-то място в категория до 32кг. в Държавен личен шампионат по борба за момчета.
  4. Велислав Пасков  – за дългогодишна учебно-тренировъчна спортна дейност за клуб ОФК Елхово и един от най-добрите защитници в Областното първенство до 14 години.
  5. Димитър Динев – един от най-талантливите и млади футболни надежди в ОФК Елхово, от който се очакват много добри бъдещи постижения и резултати.
  6. Николай Киров – Само на 15 години, а до този момент има 16 медала в категориите тласкане на гюле и хвърляне на диск в леката атлетика.

Инициативата е благодарение на успешното партньорство между община Елхово и Глобал сис Нет – оптичен Интернет доставчик в Елхово, а самите предметни награди бяха осигурени от ръководството на Интернет доставчика. За две от децата занимаващи се с футбол имаше осигурени спортни екипи от ОС на БФС-Ямбол.

Прочети цялата