База Данни Картини

Сезонът на проституцията в Слънчев бряг започна с нов вид

133300262667878

Необичаен наплив от проституиращи жени отбелязват оперативни полицаи от полицията в Община Несебър.

Различното тази година е, че освен редовните „служителки“ от ромски произход в курортен комплекс Слънчев бряг се наблюдава и увеличение на броя български момичета, които отиват самостоятелно в курорта, без да имат покровителство от сутеньори.

До момента за последните две седмици вниманието на полицаите са привлекли над 10 момичета, за които има данни, че извършват проституция.

Повечето от тях са на възраст между 18 и 25 години и при проверки заявяват, че са на почивка сами в Слънчев бряг. За част от тях полицаите считат, че вече имат придобит опит в родните си места, тъй като използват стандартни фрази при полицейска проверка – най-често, че чакат такси или своя приятел.

Големият обир

По-голяма част от проститутките, които работят в Слънчев бряг отдавна не работят за тарифата си. Основно те разчитат на нетрезвото състояние на чужденците, което им позволява да ги ограбят много лесно.

Публична тайна е, че към краят на работното си време проститутките от ромски произход имат в себе си освен заработеният оборот и множество скъпи GSM апарати и бижута.

Опасни болести

По-опасно от обирът, който проститутките извършват е тяхната хигиена и здравно състояние.

Лекари от „Спешна помощ“ в Слънчев бряг помнят случай от преди 3 години, когато бил получен сигнал за припаднало момиче на главната алея.

При пристигането си медиците установили, че припадналата е непълнолетна проститутка от ромски произход, която по-рано се оплаквала от болки в корема.

След направена операция по спешност във влагалището на момичето са открити 7 дамски тампона.

След разпит на момичето и колежките и е установено, че тя не е била запозната с правилната употреба на дамският тампон и не е изваждала употребените от тялото си.

Сезонът на проституцията в Слънчев бряг започна с нов вид

Сезонът на проституцията в Слънчев бряг започна с нов вид