България Север, Общество

Обществен паркинг или автоморга?

Васил Колев

Обществен паркинг или автоморга? Това попита габровец, чрез разпространено до местните медии електронно писмо относно нашумялата в последно време в обществото тема, свързана с паркирането в областния град и това къде се оставят автомобили.

“Многократно дебатираме, че няма място за паркиране в центъра, а от близо 2 месеца точно в центъра точно на обществения паркинг, зад сградата на Габровския съд и зала Възраждане е паркиран катастрофирал автомобил (вижте снимките).

Питам там ли е мястото на тази кола, защо не е репатрирана в сервиз или на подходящо място в някоя автоморга. От автомобила може да изтекат масла, течност за спирачки и други. Опасно е да паднат пластмасови и метални части. Кой ще ги почисти после?

Платил ли е собственикът на колата за това паркомясто, че да го ползва продължително или то паркингът като е обществен и безплатен, трошката може да си седи докато се разпадне?

Дали никой служител на Общински инспекторат, да не говорим за другите служители и началници в Общината, не е минавал или паркирал на същия паркинг и не е видял колата там? А да се запита “защо, кой, кога?” , пише до габровските медии подателят на сигнала.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730