Интериор

Удивителен интериор на кухня с трапезария в еко стил

В днешния материал ще разгледаме един току що завършен интериорен дизайн на кухня в еко стил. Кухнята е собственост на млада девойка, която получава жилището си като подарък от своите родители, като те взели със себе си всички кухненски уреди. Така на младата дама се наложило да купува нови уреди, но тя решила освен с тях, да се сдобие и с нова и модерна кухня.

Интериорът на помещението е продиктуван от любовта на собственичката към природата. Така с помощта на интериорно студио, решенията за стила и останалите интериорни детайли били взети лесно, а постигнатия краен резултат е просто удивителен.

Кухненското обзавеждане е решено в черно и бяло, дизайнът е модерен и изчистен, повърхностите гланцирани. Трапезарията е представена от две свързани помежду си маси. Едната представлява висок бар от изкуствен камък, който се е превърнал в идеално място за бърза закуска и сутрешно кафе, а другата маса е просторна и удобна, съставена от дървени ламели.

Погледът ни е привлечен от една част от стените в помещението, които са покрити с декоративна мазилка с ефект, имитиращ шистов камък. Нека обърнем внимание и на престилката зад работния кухненски плот, която е покрита с дървени плоскости с различна дебелини и боядисани в различни свежи цветове, покрити от край до край със стъкло.

Най-интересният елемент в интериора на кухнята несъмнено е акцентиращата стена. Тя е покрита с фито панели, имитиращи мъх, допълван от успоредно разположените лакирани дървени плоскости с естествена форма. Цялата тази красота е осветена от вградено в тавана акцентиращо осветление, което прави стената едно истинско произведение на изкуството.