България Север, Общество

Златна есен в СУ „Отец Паисий“

снимка: СУ „Отец Паисий“ – Габрово

Есенен поздрав към своите приятели от подготвителните групи в детските градини поднесоха учениците от първи и четвърти клас на габровското Средно училище „Отец Паисий“. Песните, стиховете и инструменталните изпълнения на учениците убедиха присъстващите, че есента е сезон, в който настроението и веселието присъстват така, както и в останалите годишни времена.

Виктория Шинева от 4 „Б“ клас поздрави всички с изпълнение на стихотворение, написано от самата нея.

снимка: СУ „Отец Паисий“ – Габрово

Багрите на есента бяха умело съчетани в изложбата „Даровете на есента“. Представените творби са изработени от ученици, участващи в групата за занимания по интереси „Творци на красота“, сформирана по проект „Твоят час“.

снимка: СУ „Отец Паисий“ – Габрово

Организиран бе и благотворителен базар, средствата от който ще бъдат дарени на Георги Захариев. Георги е с рядко генетично заболяване, което не позволява той да се движи. От учебната 2017-2018 година се налага той да прекъсне своето обучение поради необходимост от лечение в чужбина. Надеждата на Георги и близките му е, след лечението в Германия, той да почувства облекчение на своето състояние.

Празникът на есента постави началото на поредицата съвместни изяви през настоящата учебна година, в които ще се наслаждаваме на таланта на нашите настоящи и бъдещи ученици.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730