Интериор

Иновация с красив дизайн – Новият кош Bo Touch от Brabantia

С течение на времето всичко от заобикалящия ни свят еволюира, правейки живота ни много по-лесен, по-чист и приятен. В това число, влиза и добре познатият ни кош за боклук, който може да бъде много по-красив, по-екологичен и по-удобен от всякога, както сами ще се убедите в следващите редове.

Впечатлени от всичко, в което се е превърнал модерния кош за отпадъци, решихме да ви представим коша Bo Touch от Brabantia, който със сигурност ще преобърне представите ви за събиране на боклук.

Това, с което кошът Bo Touch впечатлява още от първия поглед, е уникалната му визия. Идеалните линии, изчистеният дизайн, съвременният подбор от цветове и висококачествените материали правят Bo Touch толкова великолепен, превръщайки го не просто в място за събиране на отпадъци, а в произведение на изкуството, което би стояло добре във всяка стая на вашия дом.

Възможността за монтиране на неплъзгащи крака, предпазващи пода от надрасквания, правят дизайна на кофата още по-динамичен и й помагат да се впише във всяко кътче, а отварянето й с натискането на един бутон създава удобство за всеки член на семейството.

Иновацията и уникалността не се изчерпват с красивата визията на коша. Bo Touch е създаден с грижа за природата, като предлага възможност за смяна на вътрешната конфигурация на отделенията за събиране на отпадъци. Така вие лесно може да изберете един голям съд за общо събиране, както два или три по-малки, в които разделно да събирате различните отпадъци.

Една забележителна особеност относно кофата Bo Touch е, че тя притежава сертификат Cradle to Cradle („От люлка до люлка“ – концепция, която предполага безкраен цикъл на употреба. Отпадъкът от един процес е суровина за друг), което означава, че отговаря на строги изисквания за повторна употреба на материалите, възобновяема енергия, пестене на вода и цялостна социална справедливост.

Ако искате да се запознаете детайлно с всички аспекти от дизайна, предимствата и иновацията, вложена в кофата Bo Touch, ви предлагаме да изгледате краткото видео в началото на статията (или натиснете тук, за да стартирате видеото веднага).

Можем да обобщим, че това е един страхотен продукт на марката Brabantia, който изпъква с красив дизайн, чудесна функционалност и много грижа за природата, подходящ за всеки модерен дом. Отскоро марката има български онлайн магазин, в който предлагат кофата Bo Touch и то с 10 години гаранция!

Brabantia е компания, която използва опитa си, за да разработва надеждни продукти, които запазват своята красота и функции в продължение на много години. Продуктите им са създадени така, че да улесняват процеса на рециклиране и освен с визията си, впечатляват и с удоволствието, което създават при употреба.

ОНЛАЙН МАГАЗИН |   FACEBOOK  |   ТЕЛЕФОН