Интериор

Съвременен живот под наем – идеен проект за малко жилище [38 м²]

Днес ще разгледаме един малък апартамент, предназначен за отдаване под наем. Проектът е направен така, че потенциалният наемател би бил млад мъж, харесващ модерното, организирания начин на живот и изпълнените със светлина пространства. Интериорът е проектиран в модерно-минималистичен стил, лишен от помпозност и изпълнен с функционални решения за организация на ограниченото пространство.

Жилището разполага с обща площ от 38 м², разпределени между едно голямо помещение, в което са поместени дневната и спалнята и едно по-малко, в което се намира кухнята. Балконът е превърнат в отделна малка стая, в която откриваме бюро, офис стол и рафтове, превръщайки пространството в удобно работно място.

Всички мебели са изработени по поръчка, като повечето от тях са с разширена функционалност, предоставяйки на наемателя набор от удобства, без да се внасят допълнителни мебели в малкото пространство.

Оставяме ви да разгледате детайлните 3D изображения представящи този проект, показващи интересните и практични интериорни решения, които правят малкото жилище едно наистина удобно място за живеене.