Интериор

Прекрасен дизайн на спалня в нюанси на лавандула

Интериорът на спалнята, който ще разгледаме в тази статия е модерен, спокоен и най-вече – практичен. Всичко тук е изпипано до последния детайл, така както собствениците на жилището са го пожелали и с основната идеята да се създаде комфортна и спокойна обстановка, предразполагаща към пълен релакс на сетивата.

Леката ефирна палитра от сиво-сини и приглушени тонове на лавандула, създава отпускащ и уютен интериор. Неутралните млечни и кремообразни цветове на стените и мебелите са перфектното допълнение към лавандуловите нюанси и сините акценти в текстила и декора.

Ако трябва да определим атмосферата в стаята с няколко думи, то те биха звучали така – „Невероятно усещане за медитативното спокойствие“. Точно този ефект са търсели и собствениците на апартамент, които са хора, работещи под голям стрес и целта на интериора е именно тази – пълното отпускане и ползотворна почивка.

Въпреки, че няма да навлизаме в детайли относно обзавеждането, не можем да не отбележим удобният подиум с меки възглавнички, вграден в прозореца. Той позволява на собствениците да се насладят на великолепните панорамни гледки, които са почти на нивото на облаците. Разгледайте детайлните снимки по-долу, тъй като всички мебели включени в тази стая са с изключително функционален и стилен дизайн и е почти сигурно, че ще успеете да си „откраднете“ някоя друга идея.

Дизайн : Галина Березкина | Фотограф: Гришина Улиана | Източник: Pinwin.ru