Интериор

Просторен и функционален интериор на малък едностаен апартамент [ 30 м²]

В статията днес ви показваме един малък апартамент, където след основния ремонт ще се настани тричленно семейство. Жилището разполага с едно основно помещение, малка стая, която е предвидена да бъде превърната в детска, отделна баня и тоалетна и малък балкон. Проектът е дело на дизайнерите от студиото SLFormat, които са успели да изпълнят всички желания на своите клиенти, а именно – да осигурят място и за тримата членове на семейството, да създадат функционална кухня с удобна трапезария, хол, отделна баня и тоалетна и са предвидили просторни системи за съхранение.

Дизайнът на жилището се отличава със семпли форми и неутрални цветове, а така необходимият контраст е постигнат чрез цветни акценти, произведения на изкуството и динамично осветление.

Дневната, кухня и трапезарията са комбинирани в едно помещение, където преобладават неутралните сиви и бели нюанси, а наличието на дървени подове и финиши създава усещането за домашен уют и топлина . Акцентът в помещението  е яркият зелен диван, около който е изградена голяма система за съхранение.

Дизайнът на детската стая е предвиден в същите меки и приятни за очите нюанси. Благодарение на високите тавани в жилището, детското легло е позиционирано на „втория“ етаж, а под него са поставени шкафове за съхранение + свободна зона за детето. Наблизо откриваме и работно бюро с допълнителни система за съхранение с отворени и затворени шкафове. Между двете стаи е проектирана широка и висока врата, която при необходимост комбинира или разделя помещенията.

Обща площ на апартамента: 29,94 кв.м.

Източник: pinwin.ru